Bölüm Başkan Yardımcıları Görev ve Sorumlulukları

Bölüm Başkan Yardımcısı: Doç. Dr. Osman TURAN

1. Bölümle ilgili gelişmeleri takip etmek, yaşanan sorunları çözmek için gerekli toplantıları organize etmek.
  2. Bölümün faaliyet, stratejik plan ve performans kriterlerini hazırlanmasına katkıda bulunmak.
  3. Erasmus, Farabi ve Mevlana değişim programları ile ilgili faaliyetlerinin yürütülmesine yardımcı olmak.
  4. Makine Laboratuvarlarıyla ilgili işleri takip etmek.
  5. Döner Sermaye kapsamında firmalardan gelen deney ve test taleplerini uygun isimlere yönlendirmek.
  6. Bölüm içerisinde Üniversite-Sanayi işbirliği konularında görev almak.
  7. Bölüm içerisinde Sektörel Eğitim Paketi (SEP) ile ilgili işleri takip etmek.
  8. Dekan, Dekan Yardımcısı ve Bölüm Başkanının vereceği diğer görevleri yerine getirmek.
  9. Kalite süreçlerinden sorumlu olmak.
  10. Araştırma ve geliştirme süreçlerinden sorumlu olmak.

Bölüm Başkan Yardımcısı: Dr. Öğr. Üyesi Emre DEMİRCİ

1. Bölümün eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerinin düzenli yürütülmesine yardımcı olmak.
  2. Bitirme tezleri ve lisansüstü tezleri izlemek.
  3. Lisansüstü sınavlarına başvuran adayların sınavlarının yapılmasında ve danışmanlıkların belirlenmesinde bölüm başkanına yardımcı olmak.
  4. Raporlu ve izinli öğrencilerin durumlarını değerlendirmek.
  5. Ders programlarının ve sınav programlarının yapılmasını ve öğretim elemanları ile öğrencilere duyurulmasını sağlamak.
  6. Ders bilgi paketinin hazırlanması ve güncellenmesinde bölüm başkanına yardımcı olmak.
  7. Bölüm WEB sayfası içeriğinin hazırlanması ve güncellenmesini sağlamak.
  9. Eğitim ve öğretim süreçlerinden sorumlu olmak.
  10. Topluma katkı süreçlerinden sorumlu olmak.