Mezuniyet Törenine Katılacak Öğrencilerin Dikkatine!

Mezuniyet törenine katılacak öğrencilerimiz, tören sırasında arka planda fotoğraf gösteriminin yapılması için 1 adet fotoğrafınızı kubra.senturk@btu.edu.tr mail adresine 26 Haziran Çarşamba günü saat 13:00'a kadar göndermeniz gerekmektedir.

Fotoğrafınızın yüksek çözünürlükte, arka planı karmaşık olmayan, yüzünüzün net anlaşılabilir olduğu ve mezuniyet töreninde kullanıma uygun olması gerekmektedir.

Mezuniyet töreninde giyeceğiniz mezuniyet kıyafetinizi (kep-cübbe) üniversitemiz Mimar Sinan Yerleşkesi B Blok kantin veya kırtasiyeden temin edebilirsiniz.

Bölümümüzün mezuniyet programı 28 Haziran Cuma günü saat 10:00-11:00 saatleri arasında Mimar Sinan Kampüsü A blok 2.katta bulunan Yeşil Salonda gerçekleştirilecektir. Üniversitemizin toplu mezuniyet programı saat 18:30’da Mimar Sinan Yerleşkesi bahçesinde başlayacaktır.

24 Haziran 2024