Çift Anadal ve Yandal Programı

Çift Anadal Programı (ÇAP)

Kayıtlı olduğu lisans programından başvurduğu tarih itibarı ile alması gereken tüm dersleri alan ve başarıyla tamamlayan, AGNO’su en az 3,00/4,00 olan ve yönergede belirlenen diğer koşulları taşıyan öğrencilerden isteyenler, kendi lisans programlarına ek olarak Çift Anadal Programı (ÇAP)’na başvurabilir. Bu programda öğrencilerin ikinci bir lisans diploması almalarına imkân sağlanır.

ÇAP’a kayıt, ilgili yönetim kurullarınca belirlenecek kontenjanlarla sınırlıdır.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılından itibaren geçerli olan Biyomühendislik Bölümü Çift Anadal müfredatı aşağıda verilmiştir.

Kimya Mühendisliği Bölümü müfredatına ulaşmak için tıklayınız.

Yandal Programı

Kayıtlı olduğu lisans programından başvurduğu tarih itibarı ile alması gereken tüm dersleri alan ve başarı ile tamamlayan, AGNO’su en az 2,50/4,00 olan ve yönergede belirlenen diğer koşulları taşıyan öğrencilerden isteyenler, kendi lisans programlarına ek olarak sertifikaya yönelik bir yandal programına başvurabilir. Yandal programı ayrı bir lisans programı olmamakta ve ayrıca lisans diploması verilmemektedir.

Yandal programlarına kayıt, ilgili yönetim kurullarınca belirlenecek kontenjanlarla sınırlıdır.