Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nde Devir Teslim
Yazı Fontu

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nde dekanlık devir teslim töreni yapıldı. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ender Gökhan Gece görevini, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan Gürkan’a devretti.


Mimar Sinan Yerleşkesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirilen törene; BTÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Beyhan Bayhan, Prof. Dr. Sinan Uyanık ve Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç ile diğer fakülte dekanları Prof. Dr. Murat Ertaş, Prof. Dr. Ahmet Zeki Ünal, Prof. Dr. Gül Sayan Atanur, Prof. Dr. Erinç Dobrucalı, Genel Sekreter Selim Uzun, akademik ve idari personel katıldı. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nin üniversitenin göz bebeği olduğunu dile getiren Rektör Naci Çağlar, “Fakültemiz bu zamana kadar akademik, bilimsel çalışmalar ve öğrenim alanında çok önemli işlere imza attı. Değerli akademisyenlerimizin geliştirdiği proje ve fikirler çok yankı buldu. Dekanımız Prof. Dr. Ender Gökhan Gece de görevi süresince üniversitemizin başarılarını üst çıtalara çıkarmak için büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürdü. Şimdi ise görevini Prof. Dr. Hakan Gürkan’a devrediyor. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni dekanımıza görevinde başarılar diliyorum. Şimdi üniversitemiz ve fakültemizin başarılarına başarı katma sırası yeni dekanımız Hakan hocamızda” şeklinde konuştu.


Prof. Dr. Ender Gökhan Gece ise bugüne kadar gururla Dekanlık görevini yerine getirdiğini söyledi. Görevde olduğu sürece Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nin başarısı için çalıştığını ifade eden Gece, Dekan Prof. Dr. Hakan Gürkan’a görevinde başarılar diledi. Yeni görevinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Dekan Prof. Dr. Hakan Gürkan ise fakülteyi uluslararası standartlara taşıyarak, hem akademik hem de öğrenciler adına önemli çalışmalara imza atmayı hedeflediğini söyledi.

22 Mart 2024