Bölüm Başkan Yardımcılarının Görev ve Sorumlulukları

Bölüm Başkan Yardımcısı: Doç. Dr. Yakup YÜREKTÜRK

1-     Bölümle ilgili gelişmeleri takip etmek ve gerekli toplantıları organize etmek.

2-     Bölümün eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerinin düzen içerisinde yürütülmesinde bölüm başkanına yardımcı olmak.

3-     Döner Sermaye kapsamında firmalardan gelen taleplerin değerlendirilmesinde bölüm başkanına yardımcı olmak.

4-     Üniversite-Sanayi iş birliği kapsamındaki süreçlerin yürütülmesinde bölüm başkanına yardımcı olmak.

5-     İşletmede Mesleki Eğitim Programı (İMEP) ile ilgili işleri bölüm adına takip etmek ve yönetmek.

6-     Lisansüstü eğitimine başvuran adayların danışmanlıklarının belirlenmesinde bölüm başkanına yardımcı olmak.

7-     Ders programlarının ve sınav programlarının yapılmasını ve öğretim elemanları ile öğrencilere duyurulmasını sağlamak.

8-     Bölüm Başkanlığına gerekli durumlarda vekalet etmek.

9-     Bölüm Başkanının, görev alanı ile ilgili vereceği diğer işleri yapmak.

Bölüm Başkan Yardımcısı: Dr. Öğr. Üyesi Gökçe BORAND

1-     Bölüm akreditasyon (MÜDEK) süreçlerini takip etmek ve ilgili süreçlerin yürütülmesine destek olmak.

2-     Ders bilgi paketinin hazırlanmasının /güncellenmesinin sağlanmasında bölüm başkanına yardımcı olmak.

3-     Bölüm değişim programları (Erasmus, Farabi, Mevlana) ile ilgili faaliyetlerinin yürütülmesine yardımcı olmak.

4-     Birim Faaliyet raporlarında verilerin hazırlanması sürecini yönetmek ve bölümün stratejik plan ve performans kriterlerinin hazırlanmasına katkıda bulunmak.

5-     Bölüm laboratuvarlarıyla ilgili iş ve işlemleri takip etmek.

6-     Bölüm WEB sitesinin içeriğinin oluşturulmasını ve güncelliğinin takip edilmesini sağlamak.

7-     Raporlu ve izinli öğrencilerin durumlarını değerlendirmek.

8-     Bölüm Başkanlığına gerekli durumlarda vekalet etmek.

9-     Bölüm Başkanının, görev alanı ile ilgili vereceği diğer işleri yapmak.