2023-2024 Bahar Yarıyılı Bitirme Çalışması Dersi

Değerli öğrenciler,


2023-2024 Bahar Yarıyılında gerçekleştireceğiniz bitirme çalışması için nihai danışman görevlendirmeleri ve dönem içerisinde dikkat edilmesi gereken önemli tarihler için tıklayınız.


Bu yıl ilk defa olarak bitirme çalışmalarınızın sunumlarını Kimya Bitirme Projeleri Sempozyumu adı altında düzenlenecek etkinlikte poster sunumu olarak gerçekleştirmeniz planlanmaktadır. Bitirme tezlerinizi önceki yıllarda olduğu gibi hazırlayıp dijital olarak bölüme teslim ederken çalışmalarınızın değerlendirilmesi poster sunumlarınız üzerinden gerçekleşecektir. Poster şablonu ve poster hazırlarken dikkat edilecek hususlar için tıklayınız.


Yürüteceğiniz bitirme çalışmalarına dair sunumlarınızın gerçekleşeceği sempozyum, yukarıda belirtilen tarih aralığında planlanarak sizlere kesinleşmiş program ulaştırılacaktır. Sunumlar poster başında her jüri ile ayrı ayrı soru-cevap şeklinde gerçekleşecektir.


Tez belgenizi verilen tarihten önce teslim etmeniz önemlidir çünkü tez teslimi gerçekleşmeden dersin final notu sisteme işlenmeyecek, tezini teslim etmeyen öğrenci ise sunum puanı ne olursa olsun dersten devamsız sayılacaktır.


Tezlerinizi en başından itibaren üniversitemizin bitirme çalışması yazım kılavuzuna göre oluşturmanız gerekmektedir. Biçimsel olarak verilen formata uymayan tezler değerlendirmeye alınmayacaktır. Ayrıca teslim edeceğiniz teziniz öncelikle danışman hocanız tarafından intihal kontrolüne tabi tutulacak, belirlenecek sınırı aşmayan çalışmaların bölüme teslimi uygun görülecektir. Bu yüzden tezleriniz teslim tarihinden önce danışman hocanız tarafından nihai onayı almış olmalıdır.


Sağlıklı ve başarılı bir yarıyıl geçirmenizi diliyoruz.

Kimya Bölümü Bitirme Çalışması Komisyonu

22 Şubat 2024