Borusan Genç Yetenek ve Alpha Staj Programı 2024

Değerli öğrencilerimiz, Borusan Genç Yetenek ve Alpha Staj Programı'nın yeni dönemi başlamıştır.

Staj için: Lisans programlarının 3. Ve 4. Sınıfta olan; lisansüstü programlarında da eğitimine devam eden adayların başvuruları kabul edilecektir. Adayların ders programını ayarlayarak haftanın en az 2-3 günü  çalışmaları beklenmektedir.

Genç Yetenek için ise: 2023 yılında, 2024 Ocak ayında mezun olmuş veya 2024 Haziran ayında mezun olacak; lisansüstü programlarının son senesinde olan adayların başvuruları kabul edilecektir. Program sonunda performansa ve uygunluğa göre iş başı yapabilecek durumda olan adaylar tercih edilecektir.

Aday öğrencilerimizden genel beklentiler; iyi derecede İngilizce bilmeleri, zor durumlarla mücadele yetenekleri ve çözüm odaklı olmalarıdır.

Başvuru Linki: (Şu anda sadece genç yetenek ilanı aktiftir, Mart sonunda staj ilanı da yayında olacaktır)

Alpha Young Talent Program 2024 | Borusan (peoplise.com)

Süreç ile ilgilenen öğrencilerimizin başvurularını 18 Mart 2024 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir.

AYTP-Job Description

18 Mart 2024