2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Gıda Mühendisliği Lisansüstü Öğretiminde yapılacak seminerleri aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Sıra No | Ad-Soyad | Danışman | Seminer Başlığı | Seminer Türü | Tarih | Saat | Seminer Yeri | Seminer Linki |
1 | Gadir HAJ HAMAD | Doç. Dr. Ayşe Neslihan DÜNDAR | Hibisküs (Hibiscus sabdariffa) | Yüksek Lisans | 21.05.2024 | 09:30 | Çevrim içi | Tıklayın |
2 | Gözde KONAL | Doç. Dr. Ayşe Neslihan DÜNDAR | Ambalaj Sektöründe Selüloz Kullanımı | Doktora | 21.05.2024 | 10:00 | Çevrim içi | Tıklayın |
3 | Ayla GÜR | Doç. Dr. Ayşe Neslihan DÜNDAR | Ekmeklik Buğday Ununda Kalite | Yüksek Lisans | 21.05.2024 | 11:00 | Çevrim içi | Tıklayın |
4 | İrem KUŞKAPAN | Prof. Dr. Rasim Alper ORAL | Organik tarım uygulamalarının gıda kalitesi üzerine etkileri | Yüksek Lisans | 23.05.2024 | 13:00 | E-102 | Tıklayın |
5 | Gizem ÇELİK | Dr. Öğr. Üyesi Zehra İrem YILDIZ | Antimikrobiyal Özellik Gösteren Nanolifler: Mikrobiyolojik Koruma | Yüksek Lisans | 29.05.2024 | 10:00 | Çevrim içi | Tıklayın |
6 | Ahsen KAYA | Dr. Öğr. Üyesi Zehra İrem YILDIZ | Fonksiyonel Dondurmalar | Yüksek Lisans | 29.05.2024 | 10:30 | Çevrim içi | Tıklayın |
7 | Özge TİRİÇ | Dr. Öğr. Üyesi Zehra İrem YILDIZ | Aktif Ambalajlar ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı | Yüksek Lisans | 29.05.2024 | 11:00 | Çevrim içi | Tıklayın |
8 | Elif GÖKTÜRK | Doç. Dr. Ayşe Neslihan DÜNDAR | Probiyotik Mikroorganizma İlave Edilmiş Yenilebilir Filmler | Yüksek Lisans | 31.05.2024 | 10:00 | Çevrim içi | |
9 | Gizem ATİK | Dr. Öğr. Üyesi Adnan Fatih DAĞDELEN | Polipropilen Bazlı Donuk Gıda Ambalajları ve Prosesleri | Yüksek Lisans | 03.06.2024 | 10:00 | Çevrim içi | Tıklayın |
10 | Gizem ERSOY | Dr. Öğr. Üyesi Adnan Fatih DAĞDELEN | Gıda Ambalaj Malzemelerinin Gaz ve Işık Bariyer Özelliklerinin İyileştirilmesi | Yüksek Lisans | 03.06.2024 | 10:30 | Çevrim içi | Tıklayın |
11 | Alkım KARAKUŞ | Doç. Dr. Aycan YİĞİT ÇINAR | Probiyotik İçeren Yenilebilir Filmler ve Kaplamalar | Doktora | 04.06.2024 | 11:00 | Çevrim içi | Tıklayın |
12 | Sevgül KAYA | Prof. Dr. Rasim Alper ORAL | Soğuk Plazma Uygulamasının Gıda Reolojisine Etkisi | Yüksek Lisans | 12.06.2024 | 14:30 | E-102 | Tıklayın |
13 | Şeyda İNALOĞLU | Dr. Öğr. Üyesi Nadide SEYHUN | Aquafaba | Yüksek Lisans | 13.06.2024 | 13:00 | Çevrim içi | Tıklayın |
14 | Delsy Graciela PALOMINO DONAIRES | Dr. Öğr. Üyesi Nadide SEYHUN | Çikolata Bazlı Fonksiyonel İçecekler | Yüksek Lisans | 13.06.2024 | 14:00 | Çevrim içi | Tıklayın |