Kromatografik analizler
Enzimatik olmayan esmerleşme reaksiyonları
Mikroenkapsülasyon
Katma değeri yüksek bileşenlerin saflaştırılması
Enzimatik olmayan esmerleşme reaksiyonları
Mikroenkapsülasyon
Katma değeri yüksek bileşenlerin saflaştırılması
300 35 74
Gıda Mühendisliği Enstitü-ABD (ABD Başkanı)
300 35 74
Gıda Mühendisliği Bölümü (Bölüm Başkanı)
Mikrobiyoloji
Gıda mikrobiyolojisi
Doğal antimikrobiyal maddeler
Doğal antikanserojen maddeler
Gıda mikrobiyolojisi
Doğal antimikrobiyal maddeler
Doğal antikanserojen maddeler
300 37 40
Gıda Mühendisliği Bölümü (Bölüm Başkan Yardımcısı)
(Üye)
Gıdalarda Temel İşlemler
Enkapsülasyon
Fonksiyonel Gıdalar
Gıdaların Isıl İşlenmesi
Enkapsülasyon
Fonksiyonel Gıdalar
Gıdaların Isıl İşlenmesi
808 10 27
Gıda Mühendisliği Bölümü (Bölüm Başkan Yardımcısı)
Membran prosesleri
Kütle transferi
Ayırma işlemleri
Atık su arıtma
Kütle transferi
Ayırma işlemleri
Atık su arıtma
808 11 02
Gıda Mühendisliği Bölümü
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Gıdalarda Kurutma Teknolojisi
Fonksiyonel Gıdalar
Fermente Gıdalar
Gıdalarda Kurutma Teknolojisi
Fonksiyonel Gıdalar
Fermente Gıdalar
300 35 02
Gıda Mühendisliği Bölümü
Tahıl teknolojisi
Tahıl kimyası
Gıda kimyası
Nanoteknoloji
Tahıl kimyası
Gıda kimyası
Nanoteknoloji
300 35 01
Gıda Mühendisliği Bölümü
Et Bilimi ve Teknolojisi
Yenilebilir ambalaj
Gıdaların Reolojik özellikleri
Nanoteknoloji, Nanolif ambalaj
Yenilebilir ambalaj
Gıdaların Reolojik özellikleri
Nanoteknoloji, Nanolif ambalaj
300 36 67
Gıda Mühendisliği Bölümü
Gıda ile temas eden madde ve malzemeler
Enstrümantal gıda ve ambalaj analizleri
Migrasyon analizleri
ISO/IEC 17025 Laboratuvar Akreditasyonu
Enstrümantal gıda ve ambalaj analizleri
Migrasyon analizleri
ISO/IEC 17025 Laboratuvar Akreditasyonu
300 37 83
İşletmede Mesleki Eğitim Programı
300 37 83
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 33 22
Merkezi Araştırma Laboratuvarı Müdürlüğü (Müdür Yardımcısı)
Gıda Mikrobiyolojisi
Arıcılık Ürünleri
Biyoaktif Süt Peptitleri
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
Arıcılık Ürünleri
Biyoaktif Süt Peptitleri
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
300 35 15
Gıda Mühendisliği Bölümü
Gıda katkı maddeleri
Nanoenkapsülasyon
Fonksiyonel nanolifler
Nanomalzeme üretimi ve uygulamaları
Nanoenkapsülasyon
Fonksiyonel nanolifler
Nanomalzeme üretimi ve uygulamaları
808 10 91
Gıda Mühendisliği Bölümü
Mikroenkapsülasyon
Gıda Reolojisi
Kromatografik analizler
Gıda Bilimleri
Gıda Reolojisi
Kromatografik analizler
Gıda Bilimleri
300 35 46
Gıda Mühendisliği Bölümü
Membran Ayırma Prosesleri
Enkapsülasyon
Gıda Mikrobiyolojisi
Reaksiyon Kinetiği
Enkapsülasyon
Gıda Mikrobiyolojisi
Reaksiyon Kinetiği
808 11 37
Gıda Mühendisliği Bölümü
Gıda Kimyası
Biyoaktif Gıda Bileşenleri
Biyobozunur Gıda Ambalaj Malzemeleri
Bitkisel Proteinler
Biyoaktif Gıda Bileşenleri
Biyobozunur Gıda Ambalaj Malzemeleri
Bitkisel Proteinler
300 37 74
Gıda Mühendisliği Bölümü
Yığın ve Yüzey Reolojisi
Biyobozunur Ambalajlar
Protein Kimyasi
Nanoteknoloji
Biyobozunur Ambalajlar
Protein Kimyasi
Nanoteknoloji
808 10 42
Gıda Mühendisliği Bölümü
Temel İşlemler
Isı ve Kütle Transferi
Ekstrüzyon Teknolojisi
Tahıl İşleme Teknolojisi
Isı ve Kütle Transferi
Ekstrüzyon Teknolojisi
Tahıl İşleme Teknolojisi
300 37 38
Gıda Mühendisliği Bölümü
Arş. Gör. Şenel Ecem BERK (35.madde)
Gıda Kimyası
Termal Proses
Maillard Reaksiyonu
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Termal Proses
Maillard Reaksiyonu
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi