Prof. Dr. Rasim Alper ORAL

Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 318
Kromatografik analizler
Enzimatik olmayan esmerleşme reaksiyonları
Mikroenkapsülasyon
Katma değeri yüksek bileşenlerin saflaştırılması

300 35 74
Gıda Mühendisliği Enstitü-ABD 
(ABD Başkanı)
300 35 74
Gıda Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Başkanı)

Doç. Dr. Aycan YİĞİT ÇINAR

Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 317
Mikrobiyoloji
Gıda mikrobiyolojisi
Doğal antimikrobiyal maddeler
Doğal antikanserojen maddeler

300 37 40
Gıda Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Başkan Yardımcısı)
Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Birimi
(Üye)

Dr. Öğr. Üyesi Nadide SEYHUN

Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 427-A
Gıdalarda Temel İşlemler
Enkapsülasyon
Fonksiyonel Gıdalar
Gıdaların Isıl İşlenmesi

808 10 27
Gıda Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Başkan Yardımcısı)

Membran prosesleri
Kütle transferi
Ayırma işlemleri
Atık su arıtma

808 11 02
Gıda Mühendisliği Bölümü

Prof. Dr. Gökçen YILDIZ

Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 314
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Gıdalarda Kurutma Teknolojisi
Fonksiyonel Gıdalar
Fermente Gıdalar

300 35 02
Gıda Mühendisliği Bölümü

Doç. Dr. Ayşe Neslihan DÜNDAR

Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 320
Tahıl teknolojisi
Tahıl kimyası
Gıda kimyası
Nanoteknoloji

300 35 01
Gıda Mühendisliği Bölümü

Doç. Dr. Furkan Türker SARICAOĞLU

Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 315
Et Bilimi ve Teknolojisi
Yenilebilir ambalaj
Gıdaların Reolojik özellikleri
Nanoteknoloji, Nanolif ambalaj

300 36 67
Gıda Mühendisliği Bölümü

Dr. Öğr. Üyesi Adnan Fatih DAĞDELEN

Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 310
Gıda ile temas eden madde ve malzemeler
Enstrümantal gıda ve ambalaj analizleri
Migrasyon analizleri
ISO/IEC 17025 Laboratuvar Akreditasyonu

300 37 83
İşletmede Mesleki Eğitim Programı
300 37 83
Gıda Mühendisliği Bölümü
300 33 22
Merkezi Araştırma Laboratuvarı Müdürlüğü
(Müdür Yardımcısı)

Dr. Öğr. Üyesi Seda ALTUNTAŞ

Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 316
Gıda Mikrobiyolojisi
Arıcılık Ürünleri
Biyoaktif Süt Peptitleri
Süt ve Ürünleri Teknolojisi

300 35 15
Gıda Mühendisliği Bölümü

Dr. Öğr. Üyesi Zehra İrem YILDIZ

Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 317
Gıda katkı maddeleri
Nanoenkapsülasyon
Fonksiyonel nanolifler
Nanomalzeme üretimi ve uygulamaları

808 10 91
Gıda Mühendisliği Bölümü

Arş. Gör. Esranur TAN

Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 316
Membran Ayırma Prosesleri
Enkapsülasyon
Gıda Mikrobiyolojisi
Reaksiyon Kinetiği

808 11 37
Gıda Mühendisliği Bölümü

Arş. Gör. Fatma Tuba KIRAÇ DEMİREL

Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 316
Gıda Kimyası
Biyoaktif Gıda Bileşenleri
Biyobozunur Gıda Ambalaj Malzemeleri
Bitkisel Proteinler

300 37 74
Gıda Mühendisliği Bölümü

Arş. Gör. Hüseyin DEMİRCAN

Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 301
Mikroenkapsülasyon
Gıda Reolojisi
Kromatografik analizler
Gıda Bilimleri

300 35 46
Gıda Mühendisliği Bölümü

Arş. Gör. Mahmud Ekrem PARLAK

Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 301
Yığın ve Yüzey Reolojisi
Biyobozunur Ambalajlar
Protein Kimyasi
Nanoteknoloji

808 10 42
Gıda Mühendisliği Bölümü

Arş. Gör. Sebahat ÖZDEMIR

Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 316
Temel İşlemler
Isı ve Kütle Transferi
Ekstrüzyon Teknolojisi
Tahıl İşleme Teknolojisi

300 37 38
Gıda Mühendisliği Bölümü

Arş. Gör. Şenel Ecem BERK (35.madde)

Gıda Kimyası
Termal Proses
Maillard Reaksiyonu
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

Gıda Mühendisliği Bölümü