User image
Prof. Dr. Ayça Meriç HASANOĞLU
ayca.hasanoglu@btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 327
Membran prosesleri
Kütle transferi
Ayırma işlemleri
Atık su arıtma

808 11 02
Gıda Mühendisliği Bölümü

User image
Prof. Dr. Gökçen YILDIZ
gokcen.yildiz@btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 314
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Gıdalarda Kurutma Teknolojisi
Fonksiyonel Gıdalar
Fermente Gıdalar

300 35 02
Gıda Mühendisliği Bölümü

User image
Prof. Dr. Rasim Alper ORAL
rasim.oral@btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 318
Kromatografik analizler
Enzimatik olmayan esmerleşme reaksiyonları
Mikroenkapsülasyon
Katma değeri yüksek bileşenlerin saflaştırılması

300 35 74
Gıda Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Başkanı)

User image
Doç. Dr. Adnan Fatih DAĞDELEN
adnan.dagdelen@btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 310
Gıda ile temas eden madde ve malzemeler
Enstrümantal gıda ve ambalaj analizleri
Migrasyon analizleri
ISO/IEC 17025 Laboratuvar Akreditasyonu

300 37 83
Gıda Mühendisliği Bölümü

User image
Doç. Dr. Aycan YİĞİT ÇINAR
aycan.cinar@btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 317
Gıda mikrobiyolojisi
Arıcılık ürünleri
Doğal antimikrobiyal maddeler
Doğal antikanserojen maddeler

300 37 40
Gıda Mühendisliği Bölümü

User image
Doç. Dr. Ayşe Neslihan DÜNDAR
ayse.dundar@btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 320
Tahıl teknolojisi
Tahıl kimyası
Gıda kimyası
Nanoteknoloji

300 35 01
Gıda Mühendisliği Bölümü

User image
Doç. Dr. Furkan Türker SARICAOĞLU
furkan.saricaoglu@btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 315
Et Bilimi ve Teknolojisi
Yenilebilir ambalaj
Gıdaların Reolojik özellikleri
Nanoteknoloji, Nanolif ambalaj

300 36 67
Gıda Mühendisliği Bölümü

User image
Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin DEMİRCAN
huseyin.demircan@btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 122
Enkapsülasyon
Gıda Reolojisi
Protein Modifikasyonu
Tasarım, Optimizasyon ve Modelleme

300 35 46
Gıda Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Başkan Yardımcısı)

User image
Dr. Öğr. Üyesi Nadide SEYHUN
nadide.seyhun@btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 427-A
Gıdalarda Temel İşlemler
Fonksiyonel Gıdalar
Enkapsülasyon
Gıdaların Isıl İşlenmesi

808 10 27
Gıda Mühendisliği Bölümü

User image
Dr. Öğr. Üyesi Seda ALTUNTAŞ
seda.altuntas@btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 316
Gıda Mikrobiyolojisi
Arıcılık Ürünleri
Biyoaktif Süt Peptitleri
Süt ve Ürünleri Teknolojisi

300 35 15
Gıda Mühendisliği Bölümü
(Bölüm Başkan Yardımcısı)

User image
Dr. Öğr. Üyesi Zehra İrem YILDIZ
zehra.yildiz@btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 317
Gıda katkı maddeleri
Nanoenkapsülasyon
Fonksiyonel nanolifler
Nanomalzeme üretimi ve uygulamaları

808 10 91
Gıda Mühendisliği Bölümü

User image
Arş. Gör. Dr. Fatma Tuba KIRAÇ DEMİREL
tuba.kirac@btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 316
Yenilebilir Film ve Kaplamalar
Antidiyabetik Aktivite, Antihipertansif Aktivite
Bitkisel Alkaloidler
Biyoaktif Peptitler

300 37 74
Gıda Mühendisliği Bölümü

User image
Arş. Gör. Esranur TAN
esranur.tan@btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 316
Membran Ayırma Prosesleri
Enkapsülasyon
Gıda Mikrobiyolojisi
Reaksiyon Kinetiği

808 11 37
Gıda Mühendisliği Bölümü

User image
Arş. Gör. Mahmud Ekrem PARLAK
ekrem.parlak@btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 301
Protein Kimyası
Yığın ve Yüzey Reolojisi
Biyobozunur Ambalajlar
Nanomalzemeler

808 10 42
Gıda Mühendisliği Bölümü

User image
Arş. Gör. Sebahat ÖZDEMİR
sebahat.ozdemir@btu.edu.tr
Mimar Sinan Yerleşkesi E Blok / 316
Temel İşlemler
Isı ve Kütle Transferi
Ekstrüzyon Teknolojisi
Protein Modifikasyonu

300 37 38
Gıda Mühendisliği Bölümü

User image
Arş. Gör. Şenel Ecem BERK
ecem.berk@btu.edu.tr
Gıda Kimyası
Termal Proses
Maillard Reaksiyonu
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

300 37 84
Gıda Mühendisliği Bölümü