Lisansüstü Seminerler
- Prof. Dr. Rasim Alper ORAL danışmanlığında lisansüstü eğitimine devam eden Baha Seçkin ÇELİKAY'ın "Yapay Zekanın Gıda Sektöründe Güncel Uygulamaları" başlıklı semineri 23/01/2025 saat 11:00'da çevrimiçi yapılacaktır. Toplantı linki: https://teams.live.com/meet/9312451418907?p=b34EKrkdSDOyLesr8M
- Prof. Dr. Rasim Alper ORAL danışmanlığında lisansüstü eğitimine devam eden Aylin GÖZÜBÜYÜK'ün "Glutensiz Ekmek Formülasyonları Geliştirme" başlıklı semineri 21/01/2025 saat 11:00'da çevrimiçi yapılacaktır. Toplantı linki: https://us04web.zoom.us/j/4717621142?pwd=eEhySFRPTTZNU0ppaW1CZGVQMmE2Zz09&omn=74985330796
- Doç. Dr. Furkan Türker SARICAOĞLU danışmanlığında lisansüstü eğitimine devam eden Çiğdem IŞIK'ın "Çok Katlı Biyobozunur Film Üretimi başlıklı semineri 05.01.2025 saat 10:00'da; Şükran AŞGIN'ın "Bitki Bazlı Proteinlerin Modifikasyonu" başlıklı semineri 05.01.2025 saat 11:00'da E-102 nolu salonda yüz yüze yapılacaktır.
- Doç. Dr. Furkan Türker SARICAOĞLU danışmanlığında lisansüstü eğitimine devam eden Elif BAŞOĞLU'nun "Et ve Et Ürünlerinde Gen Analizi" başlıklı semineri 16.01.2025 saat 1:00'da E-102 nolu salonda yüz yüze yapılacaktır.
- Doç. Dr. Furkan Türker SARICAOĞLU danışmanlığında lisansüstü eğitimine devam eden Begümcan ÇELİK'in "Bubble Tea: Küresel Popülerlik, Bileşen Özellikleri ve Yenilikçi Üretim Teknikleri" başlıklı semineri 20/01/2025 saat 11:00'da çevrimiçi yapılacaktır. Toplantı linki: https://us04web.zoom.us/j/78393333723?pwd=SbTIGwmB1hvBb8Rcb3WaeS0LNFb7Or.1
- Doç. Dr. Furkan Türker SARICAOĞLU danışmanlığında lisansüstü eğitimine devam eden Turan KARADENİZ'in "Mof Üretimi Ve Biyobozunur Ambalajlarda Mof Kullanımı" başlıklı semineri 13/01/2025 saat 11:00'da çevrimiçi yapılacaktır. Toplantı linki: https://us05web.zoom.us/j/85717443603?pwd=SbRvc8Rp6AnuVv8WRkpcmaxKdxbUY7.1
- Dr. Öğr. Üyesi Seda ALTUNTAŞ danışmanlığında lisansüstü eğitimine devam eden Görkem İstemi KİRİK'in "Süt Ürünlerinde Biyojen Aminler ve Laktik Asit Bakterileri ile Degredasyonu" başlıklı semineri 23/01/2025 saat 14:00'da; Büşra GÜREL BAŞTÜRK'ün "Sporlu Probiyotik Bakteriler ve Gıdalarda Kullanım Olanakları 23/01/2025 saat 15:00'da E-304 nolu sınıfta yüz yüze yapılacaktır.