logo
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
EN
  •   | 
  • FAKÜLTEYE DÖN
  • BÖLÜM Bölüm Hakkında
    Bölüm Başkanı Mesajı Tarihçe Misyon ve Vizyon Gıda Mühendisliği Nedir? Bölüm Lisans Atlası (YÖK) Bölüm Tanıtımı Bölüm Başkan Yardımcıları Görev Dağılımı Kurullar ve Komisyonlar Öğrenci Toplulukları Teknik Gezi ve Etkinlikler Sosyal Medya
    Yönetim Personel
    Akademik İdari
    Bölüm/yürütme Kurul
  • AKADEMİK Anabilim Dalları Lisans Lisansüstü Laboratuvarlar İşletmede Mesleki Eğitim Programı (İMEP) Kütüphane Katalog Tarama Mevzuat Yararlı Linkler
  • ARAŞTIRMA Cihaz Listesi Test ve Analiz Listesi Test/cihaz Kullanım Talep Formları Yayınlar Projeler
    Yıllara Göre Tüm Projeler Tagem Projeleri
  • ÖĞRENCİ Lisans Öğrenci Danışmanları Ders Programları Ders İntibakları Bitirme Çalışması İMEP Staj Esasları Yaz Okulu Esasları Öğrenci Değişim Programları Çift Anadal ve Yandal Programları Mevzuatlar
  • İLETİŞİM
HABERLER
  • 11 Nisan 2025
    BTÜ Kariyer Modeli Tescillendi
  • 28 Ocak 2025
    BTÜ’den Bağırsak Sağlığını Destekleyen Yeni Gıda Takviyesi
  • 17 Ocak 2025
    Bitkisel Atık Projesine TÜBİTAK Desteği
  • 19 Aralık 2024
    TÜBA’dan Bursa Teknik Üniversitesine Ödül
  • 13 Aralık 2024
    Rektör Çağlar Öğrencilerle Buluştu
  • 11 Aralık 2024
    BTÜ’den Sanayiye Nitelikli Personel Desteği
  • 07 Kasım 2024
    Diyabet Hastalarına Özel Gıda Kaplaması Geliştirildi
  • 02 Kasım 2024
    Genişletilmiş Akademik Kurul Toplandı
  • 26 Ekim 2024
    BTÜKAF Bine Yakın Öğrenciye İş ve Staj Kapısı Açtı
  • 25 Ekim 2024
    BTÜ Kariyer Fuarı Başladı
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İletişim Bilgileri
Mimar Sinan Mahallesi, Mimar Sinan Bulvarı, Eflak Caddesi No:177, 16310, Yıldırım/BURSA
300 34 59
  • gida@btu.edu.tr
  • bursateknikuniversitesi@hs01.kep.tr
Bursa Teknik Üniversitesi
  • Anasayfa
  • Üniversitemiz
  • Akademik
  • Öğrenci
  • Araştırma
  • e-BTÜ
  • Haberler
  • Duyurular
  • Sayılarla BTÜ
  • Sanal Tur
  • Rehber
  • İletişim
SAYFA BAŞI
Bilgi Toplumu Hizmetleri / Kullanım Koşulları / Kişisel Verilerin Korunması
BİDB © 2025. Her Hakkı Saklıdır.