TAGEM - Mikroenkapsüle Arı Sütü Üretimi ve Kapsüllerin Fizikokimyasal Özelliklerinin, Biyolojik Aktivitelerinin Depolama Süresince Değişiminin Araştırılması
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TARIMSAL ARAŞTIRMALAR VE POLİTİKALAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Proje Adı: Mikroenkapsüle Arı Sütü Üretimi ve Kapsüllerin Fizikokimyasal Özelliklerinin, Biyolojik Aktivitelerinin Depolama Süresince Değişiminin Araştırılması
Yürütücü Kurum: Bursa Teknik Üniversitesi
Proje Ortağı: Civan Arıcılık Tekstil Kalıp San. ve Tic. Ltd. Şti.
Proje Süresi: 15 Ay
Proje Ekibi
- Yürütücü: Dr. Öğr. Üyesi Aycan CİNAR - BTÜ Gıda Mühendisliği
- Yardımcı Araştırmacı: Doç. Dr. Rasim Alper ORAL - BTÜ Gıda Mühendisliği
- Yardımcı Araştırmacı: Dr. Öğr. Üyesi Adnan Fatih DAĞDELEN - BTÜ Gıda Mühendisliği
- Yardımcı Araştırmacı: Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Neslihan DÜNDAR - BTÜ Gıda Mühendisliği
- Yardımcı Araştırmacı: Dr. Öğr. Üyesi Gökçe TANER - BTÜ Biyomühendislik
- Yardımcı Araştırmacı: Arş. Gör. Hüseyin DEMİRCAN - BTÜ Gıda Mühendisliği
- Yardımcı Araştırmacı: Arş. Gör. Seda ALTUNTAŞ - BTÜ Gıda Mühendisliği
- Yardımcı Araştırmacı: Neslihan ORDU - BTÜ Gıda Mühendisliği
Proje İle İlgili Haberler
- BTÜ Bilim İnsanlarından Yeni Bir Çalışma; Mikroenkapsüle Arı Sütü - Bursa Teknik Üniversitesi
- Arı Sütünün Raf Ömrünü Uzattılar - Milliyet
- Türk bilim insanları arı sütünün raf ömrünü uzattı - Sabah
- Bursa Teknik Üniversitesi arı sütünün raf ömrünü uzattı - Star
- Arı sütünün raf ömrünü uzattılar - TRT Haber
- Arı sütünün raf ömrünü uzattılar - Haber 7
- Arı sütünün raf ömrünü uzattılar - Olay
- BTÜ, arı sütünün raf ömrünü uzattı - Türkiye Gazetesi
- Bursalı Bilim İnsanlarından: Mikroenkapsüle Arı Sütü! - Linehaber
- Arı sütü, Bursa ve BTÜ üzerine - Bursa Hakimiyet
- BTÜ'de yeni bir çalışma; Mikroenkapsüle Arı Sütü - Bursa Haber