TÜBİTAK 2209 Araştırma Projeleri Danışman Listesi (2024 yılı 1. dönem)

Değerli öğrencilerimiz,

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri ve 2209-B Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri 2024 Yılı 1. Dönem başvuruları Nisan ayı itibariyle başlayacaktır.

Bu başvuru döneminde bölüm hocalarımızın danışmanlığını üstlenebileceği proje ve öğrenci sayılarının yer aldığı tabloya erişmek için tıklayınız.

Proje başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerimiz ilgili öğretim üyesi ile iletişime geçerek, araştırma konuları hakkında daha fazla bilgi edinebilirler. Proje yürütücüsü olmak isteyen öğrencilerin ilgilendikleri konu ile ilgilenen bölüm akademik personeli ile vakit kaybetmeden iletişime geçmesi gerekmektedir.

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için: tıklayınız.

2209-B  Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri  hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için: tıklayınız.

14 Mart 2024