Proje Ekibi
BTÜ - Yürütücü Dr. Öğr. Üyesi Aycan CİNAR - Gıda Mühendisliği
BTÜ - Yardımcı Araştırmacı Doç. Dr. Rasim Alper ORAL - Gıda Mühendisliği
BTÜ - Yardımcı Araştırmacı Dr. Öğr. Üyesi Adnan Fatih DAĞDELEN - Gıda Mühendisliği
BTÜ - Yardımcı Araştırmacı Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Neslihan DÜNDAR - Gıda Mühendisliği
BTÜ - Yardımcı Araştırmacı Dr. Öğr. Üyesi Gökçe TANER – Biyomühendislik
BTÜ - Yardımcı Araştırmacı Arş. Gör. Hüseyin DEMİRCAN - Gıda Mühendisliği
BTÜ - Yardımcı Araştırmacı Arş. Gör. Seda ALTUNTAŞ - Gıda Mühendisliği
BTÜ - Yardımcı Araştırmacı Neslihan ORDU - Gıda Mühendisliği
Proje Ortağı
Civan Arıcılık Tekstil Kalıp San. ve Tic. Ltd. Şti.
Proje Süresi
15 Ay
Proje İle İlgili Haberler
- BTÜ Bilim İnsanlarından Yeni Bir Çalışma; Mikroenkapsüle Arı Sütü - Bursa Teknik Üniversitesi
- Arı Sütünün Raf Ömrünü Uzattılar - Milliyet
- Türk bilim insanları arı sütünün raf ömrünü uzattı - Sabah
- Bursa Teknik Üniversitesi arı sütünün raf ömrünü uzattı - Star
- Arı sütünün raf ömrünü uzattılar - TRT Haber
- Arı sütünün raf ömrünü uzattılar - Haber 7
- Arı sütünün raf ömrünü uzattılar - Olay
- BTÜ, arı sütünün raf ömrünü uzattı - Türkiye Gazetesi
- Bursalı Bilim İnsanlarından: Mikroenkapsüle Arı Sütü! - Linehaber
- Arı sütü, Bursa ve BTÜ üzerine - Bursa Hakimiyet
- BTÜ'de yeni bir çalışma; Mikroenkapsüle Arı Sütü - Bursa Haber
Foto Galeri
http://gida.btu.edu.tr/index.php?page=foto_galeri&album=275